Van Crisis Naar Kans in 7 Stappen

De komende tijd zal ik in mijn nieuwe “7 stappen reeks” diverse onderwerpen behandelen die te maken hebben met geld/financiën. Tijd is een kostbaar goed en daarom houd ik mijn tips kort en praktisch. Deze video series gaat over de stappen die jij kan ondernemen om van Crisis naar Kans te gaan.

Stap 1: Bepaal wat is ECHT belangrijk?

De eerste tip die ik wil behandelen heeft alles te maken met de vraag “ wat is echt belangrijk”. We leven in een tijd waarin je die vraag ongetwijfeld al eerder aan jezelf hebt gesteld. En dat is super goed. Maar wat is nu echt belangrijk ten aanzien van je geld en financiën? Hoe kan je ervoor zorgen dat je je geld beschermd en je langer meegaat met je geld? Download de handige template waar je overzicht van je uitgaven krijgt!

Stap 2: Connectie = Omzet

Zonder klanten geen omzet. Wat kan jij vandaag doen om ervoor te zorgen dat je omzet niet helemaal opdroogt?

Stap 3: Investeren

Je kan op diverse manieren investeren: in aandelen/obligaties, in je eigen bedrijf of andere bedrijven, in je klanten. Maar welke investering kan je op dit moment het beste doen

Stap 4: Uitstel is geen afstel

Er zijn momenteel diverse mogelijkheden om betalingen uit te stellen. Maar is dat wel zo verstandig om uitstel te vragen ? en wat kan je beter doen?

Stap 5: Continuïteit Waarborgen

“This too shall pass”. Hoe kan je ervoor zorgen dat na deze covid19 periode, je bedrijf nog steeds bestaat en levensvatbaar is?

Stap 6: Financieel Plan

Hoe zorg je ervoor dat je financieel rust en overzicht creëert?

Stap 7: Neem de Leiding!

In deze tijden van crisis welke keuze maak jij? Neem je actie of blijf je verlamd?

En als je actie wil nemen maar niet weet hoe je moet beginnen dan nodig ik je van harte uit om de Actieplan template te downloaden.

Zo wordt het super makkelijk om op koers te blijven

Deel deze blog