Ik spreek graag op jouw volgende event

Ik spreek regelmatig op diverse events en seminars over thema’s die relevant zijn voor vrouwelijke ondernemers en professionals. Mijn thema’s zijn divers maar hebben een gemeenschappelijke deler en dat is “ hoe creëer je en leef je een financieel onbezorgd leven, ook wel financiële onafhankelijkheid”. Ik geloof er namelijk heilig in dat geld een prachtig middel is om ons te helpen onze dromen waar te maken. Het is daarom ontzettend belangrijk om te weten en te leren hoe je goed met geld om kan gaan. Daar spreek ik dus heel graag over.

Financiën zijn echt mijn ding

Je hoeft mij ‘s nachts niet wakker te maken voor een lekkere taart of zo maar wel om lekker in Excel aan de slag te gaan om budgetten en overzichten te maken. Met cijfers bezig zijn is echt mijn ding 😊. Als financial controller en Finance transformation manager, help ik al diverse grotere ondernemingen met hun financiële zaken. In 2014 heb ik Money Matters mede opgericht. Met Money Matters heb ik diverse succesvolle trainingen gegeven met als doel ondernemers financieel fit te maken.

Gezin en een bedrijf, kan dat ?

nyenrode financial independence

Toen ik kinderen kreeg, ging ik mezelf steeds meer afvragen hoe ik tijd kon maken voor mijn gezin maar ook voor mijn bedrijf, mijn werk en mezelf. Met vallen en opstaan kwam ik erachter wat wel en niet werkt en hoe belangrijk het is om vooral te genieten van alles wat ik deed en doe. Het was niet altijd even makkelijk maar ik kan nu echt zeggen dat ik volledig geniet van mijn gezin, mijn bedrijf en de tijd die ik vrijmaak voor mezelf.

Je kan alles, maar niet alles tegelijk

Omdat ik merkte dat veel vrouwen met de zelfde vragen worstelen, heb ik in 2015 Wealthy Wise Women opgericht om specifiek voor vrouwen een plek te creëren waar ze terecht kunnen voor inspiratie, concrete tips en tricks over financiën, geldzaken, ondernemerschap en moederschap. Met als belangrijk onderdeel, blijven genieten van de reis naar financiële onafhankelijkheid.

financiële onafhankelijkheid

My passion is to help mom entrepreneurs to lead a financially independent life.

Entrepreneurs that put my teachings into action register a significant increase in their income.

Delen is vermenigvuldigen

Ik geloof dat het delen van kennis, ideeën en inspiratie zorgt voor een positief sneeuwbaleffect. En dat is nou precies wat mijn missie is met Wealthy Wise Women. Ik geloof echt dat financiële kennis tot succes leidt en ons helpt onze grootste dromen te realiseren. Daarom spreek ik het hele jaar door op verschillende events en geef ik diverse workshops om ondernemers te helpen in hun reis naar financiële onafhankelijkheid.

Een aantal bedrijven die ik heb geholpen

Ik word vaak gevraagd om over onderstaande thema’s te spreken zowel in het Nederlands als in het Engels:

Wat is financiële onafhankelijkheid

Financieel onafhankelijk zijn, is veel meer dan het hebben van (meer) geld. Het is de vrijheid die je creëert om de dingen te doen die je wil doen, wanneer en met wie je wil zonder je zorgen te maken over geld.

Hoe je zonder stress kan blijven genieten van je werk, geld en je gezinsleven

Als je meer vrije tijd wilt hebben om te genieten van de dingen die je belangrijk vindt zonder een dip in je inkomen, dan speelt het hebben van de juiste balans een cruciale rol.

Wat zeggen die cijfers nu echt (het belang van financiële geletterdheid)

Krijg je buikkrampen wanneer je de woorden winst- en verliesrekening, budgettering, ROI hoort? Als het om financiën gaat, is het begrijpen van je cijfers de sleutel tot financieel succes.

Hoe creëer je je eigen financiële plan/dashboard

Makkelijke en praktische tips en tools om je te helpen bij het opstellen van je persoonlijke financiële actieplan op weg naar financiële onafhankelijkheid.

Participant Women's Business Initiative International
The workshop about financial independence for women entrepreneurs was very inspirational. I would recommend all women to take Sandra’s advice and become financially independent. If you have the opportunity to attend one of her seminars, do not miss it!
Julie Kennedy President, Women Business Initiative International
I was looking for a workshop leader on the subject of financial independence and Sandra came highly recommended. Sincerely I could not have asked for a better speaker than Sandra: full of energy, friendly, with warm human touch. She provided plenty of useful and actionable tips and put us to think about many topics we women prefer to ignore. I recommend her workshops without hesitation.
Guido Vrencken Co-Founder, Money Matters
Sandra is a no-BS-you-are-responsible-for-your-own-financial-life expert. Razor sharp, humorful and practical. If you really want to take control of Your Wealthy Wise Woman journey Sandra is the one to go to.
Vorige slide
Volgende slide