Als je jaarrekeningen lezen maar ingewikkeld vindt

Sandra genietend met haar kinderen

Mijn dochter heeft skeelers en mijn zoontje een skateboard. Wanneer ik naar ze kijk blijft het mij fascineren hoe “eager” ze zijn om te leren. Ze vallen, ze staan weer op. Een blauwe knie of elleboog… het maakt allemaal niks uit. Ze vinden het geweldig en hebben er zo’n lol in! Ze zijn nergens bang voor en geloven dat ze alles kunnen. Als ik ze vraag wat ze later willen worden dan heb ik straks een afgestudeerde stuntman en actrice in huis. Alles is mogelijk. Ze hebben mooie dromen en plannen…

En dat is ook precies hoe ik ben begonnen als ondernemer. Vol plannen, dromen en ambities. Maar toen kwam die eerste valpartij: een eerste blauwe knie.

Ik stond op en ging door.  Maar op een gegeven moment merkte ik dat het steeds moeilijker werd, omdat ik elke keer probeerde alles alleen op te lossen. Dat was best vermoeiend.

Ik besloot dat dingen anders moesten en sloot mij aan bij een geweldige coach. Een coach die me hielp bij de onderdelen die ik lastig vond. Ik merkte dat de hobbels op de weg niet perse weg gingen, maar dat ik daar nu met gemak overheen kon springen.

Wanneer ik terugkijk, was het een geweldige beslissing. Het was best een investering maar het heeft zich dubbel en dwars terugverdiend én het heeft ervoor gezorgd dat ik nu de tijd en vrijheid heb om met mijn kids te gaan skateboarden, zonder achter klanten aan te hoeven rennen of mij financieel zorgen te hoeven maken.
 
Dat stukje vrijheid en financieel zorgeloos ondernemen gun ik jou ook. In mijn ogen begint het met financieel inzicht en overzicht. En daarvoor hoef je geen boekhouder of accountant te worden.

Financiën, dat is nou juist waar MIJN kracht ligt. Mijn online training Profit First leert jou in een paar weken tijd hoe je je financiën beheerst op basis van je bankrekeningen. Omdat je er 2 coachings (van mij) bij krijgt, weet je zeker dat alles precies goed staat afgesteld, afgestemd op jouw situatie.

Het is niet nodig je zorgen te maken over geld. Gebruik Profit First en krijg inzicht, overzicht en financiële rust.
Wil je meer weten? Bekijk op deze pagina meer informatie en krijg op een simpele manier meer grip op je geld!

Deel deze blog