Krijg regie, overzicht en controle over je financiën met het Make, Manage, Multiply Money programma

6 maanden traject – online academy – live groeps coaching – persoonlijke coaching – twee live trainingsdagen

Passie en purpose zijn absoluut belangrijk. Even belangrijk als geld verdienen. Om volledig te kunnen genieten van ondernemerschap spelen financiën en geld een belangrijke rol. Een goede financiële basis is essentieel voor de levensvatbaarheid van je bedrijf. Zonder omzet heb je geen onderneming.

Geldzorgen kunnen je passie overschaduwen

Bedenk wat voor een verschil je kan maken en hoeveel meer mensen je kan helpen met een overvloed aan geld.

Je wil je onderneming goed kunnen runnen maar nooit ten koste van de tijd met je gezin. Of misschien worstel je met alle dagelijkse werkzaamheden in je bedrijf, terwijl je ook nog op zoek bent naar meer klanten en meer omzet. Een dag heeft echter maar 24 uur: je kan niet alles tegelijk en waar moet je beginnen? Hoe houd je al die ballen in de lucht?

Wil je eindelijk ervaren wat het is om financieel onbezorgd te ondernemen?

Onderneem financieel onbezorgd

Volg mijn Make, Manage, Multiply Money programma

Make

Geld is als zuurstof voor je bedrijf. Is er weinig zuurstof, dan worden we benauwd en bij helemaal geen zuurstof gaan we dood. We werken aan je geld mindset, je emoties rondom geld en kijken naar je verdienmodel.

Manage

Volgens de Profit First methode gaan we percentages berekenen die jou gaan helpen om je geld op een goede manier te verdelen zodat er genoeg is om jezelf een salaris uit te betalen, om te sparen voor investeringen en voor belastingen.

Multiply

We gaan aan de slag om geld voor je te laten werken. Geld maakt immers geld, als je het goed doet. Hoe kun je investeren en beleggen zodat je een passief inkomen krijgt? We maken hier gebruik van de Cashflow game.

Als ondernemer, lopen privé en zakelijk constant door elkaar heen. Jij bent tenslotte je bedrijf. Wanneer je de stap neemt om grip te krijgen op je financiën, betekent dit: 

  • aan de slag gaan met het opbouwen van goede geldgewoontes
  • inzicht krijgen in de belangrijkste onderdelen van succesvol geldmanagement,
  • strategieën opstellen voor je bedrijf
  • een model toepassen om te zorgen dat je op koers blijft om dit in je bedrijf toe te passen.

 

We gaan samen stap voor stap bouwen aan jouw financiële plan voor onbezorgd ondernemen.

40 online lessen

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving met 40 online lessen. In je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt, ga je aan de slag met het Make, Manage en Multiply programma, zodat jij grip krijgt op je geld.

Coaching calls

Elke twee weken zijn er groeps calls. Hier behandelen we je vragen, checken we je voortgang en leren we van elkaar. Deze calls zijn een stok achter de deur om te implementeren. Ook kun je 4x persoonlijke 1-op-1 coachings sessie met mij inplannen.

LIVE trainingsdagen

Er zijn 2 live trainingsdagen van 9:00-17:00. Tijdens de eerste ga je aan de slag met je persoonlijke winstgevende plan. Tijdens de tweede spelen we de Cashflow game waarbij je leert je geld te vermenigvuldigen, zodat jij passief inkomen krijgt.

Coaching en stok achter de deur

Je doet het niet alleen!

Ik ben er voor je en zorg voor die extra ondersteuning, verantwoording en accountability zodat jij je doelen ook daadwerkelijk behaald. 

Maak je geen zorgen, ik ga geen boekhouder van je maken! En ik gebruik zeker geen moeilijke termen (alles wordt getest door mijn kinderen). Maar belangrijk is wel dat je snapt hoe en waar je financieel staat om zo een werkbaar plan op te zetten waar jij wat aan hebt!

Wat levert het MMM programma je op?

Jouw investering

€3997,- ex. BTW

Return on Investment berekening

Stel je bent trainer of coach. Voor een programma of trainingsdag die jij verkoopt, vraag je al snel €1500,-. Meestal heb je een hoge marge, laten we zeggen ongeveer 80% (€1200,- per verkoop).

In deze situatie heb je met 4 verkopen van €1500,- je investering al terugverdiend. Je winst is dan al €4800,-.

Boek je Financieel Regie gesprek en doe mee!

Wanneer je echt serieus aan de slag wil, plan nu een kosteloos Financieel Regie gesprek in. Ik zal je huidige situatie onder de loop nemen en je voorzien van feedback zodat je alvast je eerste acties kan nemen. Ook al besluit je niet mee te doen, krijg je toch waardevolle informatie waar je mee aan de slag kan.

Financiën

Testimonials

Ik liep achter met mijn financiële administratie, zowel zakelijk als privé, en na grote veranderingen in mijn leven die ook impact hebben gehad op mijn financiële situatie, zag ik door de bomen het bos niet meer. Sandra’s aanpak heeft mij overzicht gegeven in waar ik stond, waar ik naartoe wilde en welke stappen ik kon zetten om daar te komen. Ook is me helder wat er nodig is om mijn toekomst te financieren. Onze samenwerking heeft mij snel naar een punt gebracht waarmee ik zelf weer aan mijn financiële stuur zit.
Ik ben een personal trainer en wilde mijn bedrijf naar een professioneel niveau brengen. Sandra heeft me vanaf het begin inzichten en tools gegeven! Ze heeft me geholpen een overzicht te krijgen van mijn financiën en hoe ik mijn bedrijf op een (financieel) stabielere manier kan opzetten. Ik durf nu groots te denken en voel het zelfvertrouwen om mijn bedrijf verder te laten groeien!
Ik was op zoek naar ondersteuning om mijn geldzaken beter te leren beheren en om mijn gouden jaren/pensioen veilig te stellen. Als ex-pat ondernemer in Nederland waardeer ik Sandra’s internationale ervaring en haar vermogen om de verschillen te overbruggen tussen wat ik gewend was en mijn nieuwe realiteit. Als je je relatie met geld wilt verbeteren en beter wilt begrijpen hoe geld werkt, dan is Sandra het antwoord.
De eerste keer dat ik las over Profit First, moet ik toegeven dat ik sceptisch was: "Hoe kan het verdelen van mijn geld op een andere manier mijn inkomen veranderen?". 
 Ik was geschokt toen ik na 6 maanden gebruik te maken van Profit First zag hoeveel geld ik op mijn spaarrekening had staan, hoe ontspannen ik was over de aangifte inkomstenbelasting en hoe zelfverzekerd ik was over mijn bedrijf. Bedankt, Sandra, dat je me op een slimme manier hebt begeleid bij het gebruik van Profit First en dat je het in de financiën van mijn bedrijf hebt geïntegreerd. Ik kijk uit naar een veelbelovende toekomst met Profit First!
Toen ik Sandra ontmoette, had ik in mijn eentje al een lange weg afgelegd, maar ik had een plateau bereikt en voelde me uitgeput. Binnen een paar maanden na mijn samenwerking met Sandra, heb ik mijn tarieven weten te veranderen naar meer duurzame tarieven en begon ik klanten aan te trekken die meer op mijn golflengte zaten. Sandra hielp me mijn eigen waarde in te zien en hielp me een beter bedrijfsmodel te bedenken dat bij mijn persoonlijkheid en doelen paste.
Sandra denkt met je mee en laat je inzien wat je precies nodig hebt om je doelen te bereiken. Ze is van de concrete acties die echt resultaat opleveren. Ze is ook heel veelzijdig en niet alleen van de financiën maar ook van de marketing en communicatie. Wat haar zo bijzonder maakt is dat ze menselijk blijft en de mens achter de cijfers ziet en is ze is zeker geen koele financiële dame. Zelfs na ons traject denk ik vaak terug aan haar goede adviezen.

Frequently Asked Questions

Het Make, Manage en Multiply programma is voor ondernemers die minimaal 3 jaar ervaring hebben en actieve klanten hebben voor hun business. Je bent toegewijd om te werken aan je bedrijf.

Het programma is niet geschikt voor je wanneer je starter bent, geen actieve klanten hebt of nog 100% in loondienst bent.

Je tijdsinvestering voor dit traject is ongeveer 4 uur per week.

Nee, het programma bevat online lessen, maar daarnaast hebben we ook elke twee weken groep coaching sessies en kun je 4x gedurende het traject een 1-op-1 coaching sessie met mij inplannen.

Alle groep coachings sessies duren een uur.

Tijdens het programma kun je me altijd appen of mailen met vragen. Je kunt in totaal 4 x 1-op-1 sessies van 45 minuten met me inplannen.

Ja zeker. Je kunt hier een Financieel Regie gesprek inplannen.

Op eerste van de maand kun je instromen in het programma.

De live trainingsdagen zijn in Hoofddorp op deze data…

Ja zeker. Je kunt in 4 termijnen betalen van €1000,- (ex. BTW).

Garanties

Vanwege de zeer persoonlijke aard van dit programma, zijn er geen garanties over je resultaten of uitkomsten.
Ik ben er echter van overtuigd dat als je komt opdagen voor elk gesprek, de opdrachten voorbereidt en 100% eerlijk bent – met jezelf en met mij – dat je absoluut de doelen en dromen die je hebt geschetst, KAN bereiken!

Gecertificeerd Profit First professional

Sinds 2020 ben ik gecertificeerd Master Professional van Profit First. Met de methode Profit First wordt de traditionele manier van cash management op zijn kop gezet. In plaats van omzet min kosten gelijk te stellen aan winst, krijgt winst een centrale rol: omzet min winst = kosten.