Van Financieel Overleven naar Winstgevend Ondernemen

...zodat je meer tijd, geld en vrijheid hebt om de dingen te kunnen doen die JIJ belangrijk vindt

Je bent vol met passie je bedrijf begonnen. Je hebt grote dromen en ambities. Je werkt ontzettend hard, maar ziet dit niet terug op je bankrekening. Eenmaal onderweg, begon jij je zorgen te maken over geld.

Je voelt je onrustig en onzeker want:

Daarnaast heb je soms een schuldgevoel richting je partner omdat jij niet (genoeg) kan bijdragen.

Je was vroeger zo enthousiast en vol ideeën, je wist dat je bedrijf de wereld kon veranderen, maar nu is het gewoon zo ingewikkeld.

Je vraagt je af, is een winstgevend bedrijf voor mij nog mogelijk?

Ik weet als geen ander wat het is om geldzorgen te hebben en niet de dingen te kunnen doen die ik belangrijk vind...

Met name toen mijn kinderen geboren werden, werd mijn wens nog groter om meer tijd te spenderen met mijn gezin in plaats van alleen maar hard werken om meer geld te verdienen. 

Het zien opgroeien en genieten van de tijd met mijn kinderen was voor mij belangrijker. Ik kwam in de knel met mijn wens en mijn realiteit. 

Ik raakte diep in de financiële problemen en op gegeven moment, moest ik ook toezien hoe mijn auto in beslag werd genomen. En er zouden meer beslagleggingen volgen als er geen verandering zou komen.

Ik was hoogzwanger en kon niet werken. Ik werd volledig financieel afhankelijk van mijn partner, het voelde als totaal falen en ik wist toen niet hoe ik ooit uit die dieptepunt zou komen.

Ik kan nu oprecht zeggen dat dit dieptepunt mijn redding is geweest.

Hoe kon het mij gebeuren? Ik adviseerde grote ondernemingen over financiën, ik had alle studies gevolgd op het gebied van financiën en geldzaken en toch gebeurde dit. Die periode heeft mij heel goed doen beseffen dat financiële problemen niks te maken hebben met kennis en kunde, maar dat mijn gedrag, emoties en gedachten een hele belangrijke rol spelen.

In de jaren erna heb ik mij verder verdiept in de “zachte” kant van financiën en geldzaken (mindset, gedrag, emoties). Een paar jaar later was ik weer volledig in controle over mijn financiën. Ik ben niet meer financieel afhankelijk van mijn partner, ik werk omdat ik het leuk vind en verdien meer in minder tijd waardoor ik nu veel meer tijd heb om te genieten van en met mijn kids.

Mijn naam is Sandra Boekhoudt

Met zo’n achternaam was mijn carrièrekeuze vrij makkelijk 😊 en gelukkig vond (en vind ik nog steeds) cijfers ook heel erg leuk. Op mijn 18e ben ik van Aruba naar Nederland verhuisd. Ik heb in Groningen gestudeerd en mijn bachelors gehaald in International Finance and Accounting. In 2011 heb ik mijn Masters gehaald in Finance & Control aan Nyenrode Business Universiteit en inmiddels ben ook een gecertificeerd Profit First Professional en gecertificeerd NLP Coach.

Inmiddels woon ik langer hier in Nederland dan dat ik ooit op mijn geboorte-eiland Aruba heb gewoond. Ik zeg ook altijd dat ik een tropische Nederlander ben met twee plekken waar ik mij thuis voel: op Aruba bij mijn ouders en vrienden en hier in Nederland bij mijn gezin en vrienden.

 

Wanneer je je geldzaken en financiën op orde hebt, wordt het ondernemen zoveel leuker.

Ben jij money smart?

Omgaan met geld, dat doet iedereen anders. Heb jij je ook weleens afgevraagd waarom je bepaalde geldkeuzes maakt die niet in je beste belang zijn? 

Beantwoord 10 korte en leuke vragen en ontdek wat voor soort geldmens je bent en ontvang persoonlijke tips en tricks om het meeste uit je geld halen.

Als klein kind wilde ik altijd juf worden. Ik vond het leuk om kennis over te dragen. 
 
Omdat die wens mij nooit heeft losgelaten en ik het erg belangrijk vind om kennis te delen, heb ik in 2015 Wealthy Wise Women opgericht: een plek waar je niet alleen inspiratie krijgt maar ook handige en praktische tools ontvangt om je financiën en geldzaken op orde te krijgen en een einde te maken aan je geldzorgen. Zodat je financieel zorgeloos kunt genieten van het ondernemerschap.
 
financiële onafhankelijkheid

Ik heb tijdens mijn trainingen en coaching veel ondernemers ontmoet die met ontzettend veel enthousiasme en passie hun onderneming zijn begonnen om na een paar jaar, door geldzorgen, uitgeput en onzeker ophouden met ondernemen en op zoek gaan naar een baan.

Zonde vind ik dat.

piggy-calculadora-roja

Dat kan echt anders

Het is 100% mogelijk om te floreren in je bedrijf en in je leven. Het enige dat je nodig hebt, zijn een paar eenvoudige veranderingen en strategieën. Door realistische, op maat gemaakte strategieën te leren om je financiën op orde te krijgen, zul je eindelijk kunnen ontspannen over je toekomst. 

Volg mijn Make, Manage, Multiply programma

Make

Geld is als zuurstof voor je bedrijf. Is er weinig zuurstof, dan worden we benauwd en bij helemaal geen zuurstof gaan we dood. We werken aan je geld mindset en kijken naar je verdienmodel.

Manage

Volgens de Profit First methode gaan we percentages berekenen die jou gaan helpen om je geld op een goede manier te verdelen zodat er genoeg is om jezelf een salaris uit te betalen, om te sparen voor investeringen en voor belastingen.

Multiply

We gaan aan de slag om geld voor je te laten werken. Hoe kun je investeren en beleggen zodat je een passief inkomen krijgt? We maken hier gebruik van de Cashflow game.

40 online lessen

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving met 40 online lessen. In je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt, ga je aan de slag met Make, Manage en Multiply van geld.

Coaching calls

Elke twee weken zijn er groeps calls. In de coachingcalls behandelen we je vragen, checken we je voortgang en leren we van elkaar. Deze calls zijn een stok achter de deur om te implementeren.

LIVE trainingsdagen

Er zijn 2 live trainingsdagen van 9:00-17:00. Tijdens de eerste ga je aan de slag met je winstgevende plan. Tijdens de tweede spelen we de Cashflow game waarbij we je leert je geld te vermenigvuldigen.

Wat levert het MMM programma je op?

Testimonials

Gecertificeerd Profit First professional

Sinds 2020 ben ik gecertificeerd Master Professional van Profit First. Met de methode Profit First wordt de traditionele manier van cash management op zijn kop gezet. In plaats van omzet min kosten gelijk te stellen aan winst, krijgt winst een centrale rol: omzet min winst = kosten.

Video testimonial Mike Michalowicz, auteur Profit First boek